BetaalmogelijkhedenU kunt in onze webshop kiezen uit de volgende betaalmethoden:

Betaal op rekening
Bent u een zakelijke klant, heeft u al meermaals besteld en heeft u de juiste kredietstatus? Dan verschijnt, na het inloggen, automatisch de optie om op rekening te betalen in de betaalmodule. Kies voor 'uw betalingscondities'.

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankrekening. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving of app, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

BanContact/Mister Cash
Als Belgische klant kunt u met BanContact/Mister Cash vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online bestelling afrekenen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Creditcard (Visa/MasterCard)
U voert veilig uw creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL-procedure en we zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Zodra u de bestelling geplaatst heeft, wordt het te betalen bedrag direct belast op uw creditcard.

Maestro
Maestro is de meest gebruikte debetkaart en een product van MasterCard. Zodra u de bestelling geplaatst heeft, wordt het te betalen bedrag direct belast

Giropay
Giropay is de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland. U betaalt in uw eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt.

Sofort banking
SOFORT Banking is één van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa. U betaalt eenvoudig in uw eigen vertrouwde bankomgeving.

 
Onze gegevens:
KvK   20090515 Breda
BTW  NL8149.01.645.B.01

Betalingen in €
Tenaamstelling:                    Hotek Security BV
Bank:                                    ABN AMRO
IBAN:                                    NL87ABNA0973262559
BIC:                                       ABNANL2A

Betalingen in $
Tenaamstelling:                    Hotek Security BV
Bank:                                    ABN AMRO
IBAN:                                    NL69ABNA0428529313
BIC:                                       ABNANL2A


COST OUR
De instructie 'OUR' betekent dat u alle kosten van de overboeking betaalt. Wij ontvangen het verschuldigde bedrag.